Vælg en side

Om mig

Hej, mit navn er Kasper og jeg er PengeTænkeren bag denne blog.

Det meste af mit liv har jeg levet i total uvidenhed om penge, og i særdeleshed det at investere penge. Jeg har altid fået at vide, at det var bedst bare at lade pengene stå i banken, så man ikke løber nogen unødig risiko. På nogle måder er der jo også meget fornuft i det. Jeg er i hvert fald ikke kommet galt afsted med den strategi. 

Igennem de sidste måneder er jeg dog lidt efter lidt begyndt at kunne se, at det måske alligevel ikke er den bedste måde at gøre tingene på, og da særligt ikke nu, hvor det rent faktisk begynder at koste mere og mere at have sine penge stående i banken (uden at man får renter eller lignende retur). 

Denne blog er mit forsøg på at beskrive de ting jeg selv har fundet (og forstået) som gode alternativer til bare at have pengene stående i banken. Jeg prøver at have en åben tilgang og jeg er derfor også villig til at tænke udenfor boksen og kigge på andre muligheder, såsom kryptovaluta (noget som jeg har erfaret, at det store flertal stadig er uvidende omkring).

Jeg vil præsentere de ting og produkter som jeg synes er gode, jeg vil skrive nogle anmeldelser og undervejs også dele nogle filosofiske tanker om penge og hvad de betyder for os. Jeg håber at min rejse ind i det her kan inspirere andre i en lignende situation, og derfor er enhver kommentar/kritik også velkommen, så længe den er skrevet på en respektfuld og konstruktiv måde. På den måde kan vi alle forhåbentligt blive lidt klogere.

Til slut vil jeg gerne lige slå fast, at indholdet af denne blog er baseret på min forståelse og erfaring med givne emner, og at bloggen således heller ikke er ment som økonomisk rådgivning. Hvad du end måtte beslutte efter at have læst mine tanker gør du på eget ansvar.

God fornøjelse!